اضافه کردن ، کم کردن و کور کردن دانه ها در بافتنی
اضافه کردن دانه ها:
اضافه کردن دانه در بافت به ۳ روش انجام می شود.
۱- بافت زیری:
برای اضافه کردن، یک دانه از بافت زیری را در آورده و روی میل می اندازیم و دانه را می بافیم.
۲- انگشتی:
نخ را از دور انگشت روی میل می اندازیم و در رج بعد آن را می بافیم.
۳- ژته انداختن:
نخ را از کلاف دور میل می اندازیم و در رج بعد آن را می بافیم.
- اگر در رج بعد ژته را از رو ببافیم ژته سوراخ نمی افتد و فقط دانه اضافه می شود و اگر ژته را از زیر ببافیم سوراخ می افتد.
کم کردن دانه ها:
کم کردن دانه ها نیز به دو روش صورت می گیرد.
۱- دو دانه را با هم گرفته و می بافیم.
۲- دانه اول را بلند می کنیم (نمی بافیم). دانه دوم را بافته و دانه ی اول را روی دانه ی دوم می کشیم.
کور کردن دانه ها:
۱- دانه اول را روی میل نگه داشته، دانه ی بعدی را روی آن می کشیم و از میل در می آوریم و نخ را می کشیم.
۲- دانه ها را دو تایی با هم می بافیم و دوباره به میل سمت چپ انتقال می دهیم و دوباره دانه ها را دو تایی می بافیم.
تهیه شده در وب سایت هنرهای دستی یاس
سلام خسته نباشید
ببخشید این مدلی که با کاموای شکلاتی بافتید رو یاد نمیدید؟