اضافه کردن، کم کردن و کور کردن دانه ها در بافتنی

اضافه کردن، کم کردن و کور کردن دانه ها در بافتنی

اضافه کردن ، کم کردن و کور کردن دانه ها در بافتنی

اضافه کردن دانه ها:

اضافه کردن دانه در بافت به ۳ روش انجام می شود.

۱- بافت زیری:

برای اضافه کردن، یک دانه از بافت زیری را در آورده و روی میل می اندازیم و دانه را می بافیم.

۲- انگشتی:

نخ را از دور انگشت روی میل می اندازیم و در رج بعد آن را می بافیم.

۳- ژته انداختن:

نخ را از کلاف دور میل می اندازیم و در رج بعد آن را می بافیم.

  • اگر در رج بعد ژته را از رو ببافیم ژته سوراخ نمی افتد و فقط دانه اضافه می شود و اگر ژته را از زیر ببافیم سوراخ می افتد.

ژته

کم کردن دانه ها:

کم کردن دانه ها نیز به دو روش صورت می گیرد.

۱- دو دانه را با هم گرفته و می بافیم.

۲- دانه اول را بلند می کنیم (نمی بافیم). دانه دوم را بافته و دانه ی اول را روی دانه ی دوم می کشیم.

کور کردن دانه ها:

۱- دانه اول را روی میل نگه داشته، دانه ی بعدی را روی آن می کشیم و از میل در می آوریم و نخ را می کشیم.

۲- دانه ها را دو تایی با هم می بافیم و دوباره به میل سمت چپ انتقال می دهیم و دوباره دانه ها را دو تایی می بافیم.

کور کزدن

تهیه شده در وب سایت هنرهای دستی یاس

One thought on “اضافه کردن، کم کردن و کور کردن دانه ها در بافتنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (16 رای، میانگین: 3.69 از 5)
Loading...